BURDUR / BUCAK - Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz ÇEDES Projesi kapsamında 6 Ekim Cuma günü Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle, İlçemiz hayırsever işadamlarından Mehmet CADIL tarafından yaptırılan Bucak Organize Sanayi Mehmet CADIL Camii ni ziyaret ettiler

Okulumuz ÇEDES Projesi kapsamında 6 Ekim Cuma günü Camiler ve Din Görevlileri haftası (1-7 Ekim) münasebetiyle, İlçemiz hayırsever işadamlarından Mehmet CADIL tarafından yaptırılan Bucak Organize Sanayi Mehmet CADIL Camii ni ziyaret ettiler. Programa okul müdürümüz Osman ELİTOK, Müdür Yardımcısı Hüseyin ÖZÇELİK, Bucak müftülüğü din işleri uzmanı Selim BİNGÖL ve caminin banisi Mehmet CADIL katıldılar.
Program ikindi namazının kılınmasıyla başladı namaz bitiminde öğrencilerimiz tarafından okunan hatim dusı ile devam etti. Duanın ardından hayırsever iş adamı Mehmet CADIL öğrencilerimizle kendi hayat öyküsü, içinde bulunduğumuz caminin yapılış aşamalarını ve geçmişte İmam Hatip Camiasına yaptığı katkıları anlattığı güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin sonrasında ise kendi hayat öyküsünün anlatıldığı "Bir Sanayi Kaplanı MEHMET CADIL hayatı, ilkeleri, fikirleri, eserleri" isimli kitabını imzalayarak sohbete katılan herkese hediye etti.
Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak sıcak ilgi ve alakaları, kitap hediyesi ve ikramları için değerli büyüğümüz Mehmet CADIL abimize çok teşekkür ederiz.

09-10-202309-10-202309-10-202309-10-202309-10-202309-10-2023

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 10:30 - Görüntülenme: 37